Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/danskkorforbund.dk/index.php:1) in /home/www/danskkorforbund.dk/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/danskkorforbund.dk/index.php:1) in /home/www/danskkorforbund.dk/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587
Dansk Korforbund | Foresyngning DR Vokalensemblet

DR Vokalensemblet søger en bas med tiltrædelse august 2018.
Foresyngningen finder sted den 28. februar 2018 og ansøgningen skal være DR i hænde før den 1. februar.

Er du interesseret, så læs mere og ansøg på www.foresyngning.dk

Share →
s2Member®