Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/danskkorforbund.dk/index.php:1) in /home/www/danskkorforbund.dk/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/danskkorforbund.dk/index.php:1) in /home/www/danskkorforbund.dk/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587
Dansk Korforbund | Basstilling ledig hos Ars Nova Copenhagen

ER AFVIKLET!
Foresyngning til en ledig basstilling i Ars Nova Copenhagen finder sted den 26. oktober 2017 i Lutherkirken, 2100 København Ø.

Deadline for tilmelding er fredag den 20. oktober.

Læs mere her

Share →
s2Member®