Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/danskkorforbund.dk/index.php:1) in /home/www/danskkorforbund.dk/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/danskkorforbund.dk/index.php:1) in /home/www/danskkorforbund.dk/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587
Dansk Korforbund | Foresyngning Den Jyske Operas Kor

ER AFVIKLET!

Den Jyske Operas Kor søger tenorer og basser og assistenter inden for samme stemmegruppe.

Ansøgningen skal være Den Jyske Opera i hænde senest den 1. maj og selve foresyngningerne bliver den 6. og 7. juni.

Læs mere og tilmeld dig HER.

Photo: Anders Bach
Share →
s2Member®