Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/danskkorforbund.dk/index.php:1) in /home/www/danskkorforbund.dk/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/danskkorforbund.dk/index.php:1) in /home/www/danskkorforbund.dk/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587
Dansk Korforbund | Det Kongelige Teater søger sangere til Det Kongelige Operakor

ER AFVIKLET!

KoretDet Kongelige Teater søger fem sangere til Det Kongelige Operakor fordelt på 1. basser, 1. tenorer, 1. og 2. alter.

Foresyngningerne bliver den 16. maj, 17. maj og 2. juni 2017.

Ansøgningsfristen er den 1. maj.

Bemærk der er IKKE foresyngning til assistentliste - udelukkende til de faste stillinger.

Læs mere og tilmeld dig HER.

Share →
s2Member®